PERBERESIT
- 15 qepujka
- 400gr geshtenja te qeruara te pjekura
- pak trumze te thare
- 2 thelpinj hudher
- gjokset e 1 gjeli
- vaj ulliri
- 1/4 filxhan leng mishi
- 2 luge mustarde
- kripe, piper
PERGATITJA:
1. Hapni filetot e gjoksit te gjelit, i rrihni deri sa te arrijne ne 1cm trashesi.
2. Sperkatini filetot me vaj ulliri, kripe, piper dhe ne fund i lyen me mustarde.
Gatuani ne pak leng pule qepen, hudhrat dhe me pas geshtenjat, per 10min.
3. Vendosni brenda mbushjen prej geshtenjave, qepujkave dhe hudhrave.
4. E beni role dhe e lidhni me pe gatimi.
5. Vendoseni ne furre ne temperature 185grade C per 25min.
6. Here pas here i shtoni pak uje ne tave.
7. Sherbejeni me geshtenja, patate ose pak pershesh 🙂